Közösségi közlekedés

2024.03.21. 14:42

Új, kedvezményes árú bérletek a győri lakosoknak a Volánbusz helyi járataira - Mutatjuk a részleteket

2024. április 1-jétől új, kedvezményes árú havi és negyedéves bérletekkel utazhatnak a győri lakosok a Volánbusz helyi autóbusz járatain Győrben. Az új díjtermékek az önkormányzat által kiadott igazolás bemutatásával, a közlekedési társaság győri jegypénztáraiban válthatók meg március 25-től.

Kisalföld.hu

Fotó: Kisalföld-illusztráció

Az érvényes állandó győri lakóhellyel rendelkező lakosok 2024. április 1-jétől kedvezményes árú havi vagy negyedéves bérlettel vehetik igénybe a Volánbusz helyi járatait a vármegyeszékhelyen a helyi autóbuszos közösségi közlekedési közszolgáltatást megrendelő Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának közgyűlési határozata alapján. A havi bérlet 4.200 forintba, a negyedéves bérlet 8.250 forintba kerül, míg a tanulók és nyugdíjasok egy hónapra 1.650 forintért, egy negyedévre 3.250 forintért válthatnak bérletet.

Az új, kedvezményes árú havi és negyedéves bérletek az önkormányzat által kiállított igazolás bemutatásával, kizárólag a Volánbusz győri jegypénztáraiban vásárolhatók meg 2024. március 25-től. Automatából, applikáción keresztül vagy egyéb módon nincs lehetőség a vásárlásra. Az igazolás igényléséről Győr honlapján található információ. A győri helyi közlekedés díjszabásával kapcsolatos tudnivalók a Volánbusz honlapján érhetők el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában