Választások

2024.03.28. 09:00

Szavazatszámlálókat keresnek Mosonmagyaróváron

A város helyi választási irodája szavazatszámláló bizottsági feladatokat vállaló, mosonmagyaróvári lakóhelyű választópolgárok jelentkezését várja választott tagként a város szavazatszámláló bizottságaiba.

Kisalföld.hu

A 2022-ben megválasztott tagok megbízatása a 2024. június 9. napján megrendezendő európai parlamenti, helyi önkormányzati és helyi nemzetiségi önkormányzati általános választásokra is érvényes, az akkor megválasztott szavazatszámláló bizottsági tagoknak nem kell ismételten jelentkezniük. Jelen felhívás új tagok rendelkezésre állását célozza. 

Választott szavazatszámláló bizottsági tagnak jelentkezni kizárólag az erre a célra rendszeresített „Jelentkezési lap” nyomtatvány pontos kitöltésével lehet, ez beszerezhető a polgármesteri hivatal Mosonmagyaróvár, Fő utca 11. szám alatti portaszolgálatánál, vagy letölthető a www.mosonmagyarovar.hu internetes ol­­dalról. 

A kitöltött jelentkezési lapokat legkésőbb április 10-ig kell eljuttatni a polgármesteri hivatalba (9200 Mosonmagyaróvár, Fő utca 11.) személyesen, levélben, vagy elektronikus úton a https://epapir.gov.hu oldalon keresztül. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában