Sulizsák

2024.02.18. 21:01

Ruhagyűjtésből támogatás Kapuváron

A kapuvári Páli Szent Vince katolikus oktatási intézmény idén is csatlakozott a Sulizsák elnevezésű használtruha-gyűjtő akcióhoz és meghirdette a lehetőséget a diákok között.

Kisalföld.hu

A szervezők azt kérik, hogy a már nem használt ruhákat gyűjtsék össze a tanítványok, illetve szüleik és leadásukkal támogassák az iskolát és segítsék a textilek újrahasznosítását. 

A gyűjtés március 11-én és március 12-én lesz reggel nyolc órától délután háromig. A csomagokat a tornacsarnok lelátóján lehet elhelyezni. A nem használt ruhák mellett lehetőség lesz leadni kiegészítőket, lakástextileket. A kezdeményezésben részt vevő iskolák a leadott súlynak megfelelő összeget kapják meg jutalomként. 

Információk a www.sulizsak.hu oldalon olvashatók a gyűjtésről, az újrahasznosítás jelentőségéről, illetve arról is, hogy mi az, amit elfogadnak a program koordinálói, illetve melyek azok a ruhaneműk, amik nem kerülhetnek bele a zsákokba. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában