Ülés előtt

2024.02.14. 13:59

Döntés születik Mosonmagyaróvár költségvetéséről is

Mosonmagyaróvár önkormányzatának képviselő-testülete február 15-én, csütörtökön délután 1 órakor a városháza I. emeleti dísztermében ülést tart.

Mészely Réka

Több napirendi pontot tárgyalnak csütörtökön a mosonmagyaróvári városházán. Fotó: Kisalföld-archívum

Elsőként a Hospice Ház tavalyi támogatásának felhasználásáról szóló beszámolót fogadják el és döntenek az idei támogatásról. Beszámolnak a 2023-ban végzett közbeszerzési fel- adatokról, szó lesz a Mosonmagyaróvár Térségi Társulás vonatkozásában az idei tagdíj és hozzájárulások mértékének változásáról. Fontos téma a helyi önkormányzat idei költségvetési rendeletének tervezete, az Aqua Szolgáltató Kft. idei üzleti terve.

Felülvizsgálják a közszolgálati tisztviselők díjazásáról szóló önkormányzati rendeletet, módosítják a településképi rendeletet. Téma még a Mosonmagyaróvári Bóbita Óvoda igazgatói álláshelyének meghirdetése, háziorvosi és fogorvosi körzetek ügyében is tárgyalnak. A közterületek elnevezése mellett köztéri szobor létesítése is szóba kerül. Kijelölnek önkormányzati tulajdonú ingatlanokat értékesítésre, napirenden szerepel egy belterületbe vonás iránti kérelem is.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában