Audi Hungaria

2024.02.23. 16:14

Bemutatkozott a győri városházán és a külügyminisztériumban is az új Audi elnök

Alfons Dintner, az Audi Hungaria leköszönő elnöke járt néhány napja dr. Dézsi Csaba András polgármesternél a városházán elbúcsúzni és bemutatni utódját Michael Breme-t, aki eddig Győrben eltöltött néhány hét alatt már a szívébe zárta a várost.

Simon Roberta

A kötetlen és vidám hangulatú beszélgetésen felidézték Alfons Dintnerrel az elmúlt négy év nehéz és sikeres pillanatait, hiszen csaknem napra pontosan együtt foglalták el hivatalukat a győri polgármesterrel. Néhány szót a jelenlegi helyzet értékeléséről és a jövő terveiről is beszéltek.

Fotó: Facebook/Dézsi Csaba András

Pénteken Külgazdasági és Külügyminisztériumban is járt az négykarikás vállalat vezetősége, ahol Magyar Levente miniszterhelyettes fogadta az új elnököt Michael Breme-t.

A kétoldalú tárgyaláson áttekintették a városvezetővel közösen az autó ipar jelenlegi és jövőbeni helyzetét és kihívásait. Hiszen ezek Győr középtávú gazdasági stratégiájára is komoly hatást gyakorolnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában