kisalfold.hu videó

2024.02.18. 10:38

A 115. mosonmagyaróvári iparosbálon adták át a Moson Vármegye Iparosa Díjakat - fotók

Négy szakember munkáját ismerték el Moson Vármegye Iparosa Díjjal a szombaton 115. alkalommal megrendezett iparosbálon, melynek a mosonmagyaróvári Part Rendezvényház adott otthont.

Mészely Réka

Átadták a 2023. évi Moson Vármegye Iparosa Díjakat. A képen a díjazottak és a díj átadók. Fotó: Kerekes István

A Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület, a Dunabank és a Kisalföldet és a Lajtapresst kiadó Mediaworks Hungary Zrt. idén is jutalmazta a mosonmagyaróvári régió legkiválóbbjait.

A Part Rendezvényház adott otthont az iparosok 115. báljának. Liptai Claudia, a bál háziasszonya köszöntőjét követően Winkler Károly, a Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület elnöke üdvözölte a jelenlevőket. Nagy István agrárminiszter, a térség országgyűlési képviselője köszönetet mondott a város és térsége nevében az iparosok munkájáért. Mint hangsúlyozta, fontos, hogy díjakkal ismerjék el a legkiválóbbakat. Pető Péter, a vármegyei önkormányzat alelnöke szerint az ipartestület egy összetartó közösség, báljuk igazi, magas színvonalú ünnep. Németh Béla, a Mediaworks Hungary Zrt. megyei értékesítési vezetője a Kisalföld és a LajtaPress nevében szólt a bálozókhoz. Iváncsics János mosonmagyaróvári alpolgármester kiemelte: a Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület 1908-as megalapítása óta számos kihívással nézett szembe, de az iparosok állták a sarat, és kívánta a következő több mint száz évben is hasonlóan állják.

A népes közönség ezúttal is a sok-sok év munkájának elismeréseként, komoly szakmai sikereket elért iparost, szakembert és szolgáltató vállalkozásokat köszönthetett, megújult díjjal. Az év Iparosa, Szakembere és Szolgáltatója kategóriákon túl átadták a Moson Vármegye oktatásáért-szakképzéséért elismerést is. Az alapítók ezzel az döntésükkel az elméleti és gyakorlati oktatással kiemelten foglalkozó szakemberekre szeretnék irányítani a figyelmet.

Ezúttal a Moson Vármegye oktatásáért-szakképzéséért elismerést Oláh Ferenc, a Győri SZC Bolyai János Technikum szakmai igazgató helyettesének ítélték oda a díj alapítói.

Az Év Iparosa 2023 díj kitüntetettje Zettl István, Zettl Festékház Kft. Mosonmagyaróvárról.

Az Év Szakembere 2023 kategóriában Fűzfa Zoltán, a Pisztráng Kör Egyesület elnöke vehette át az elismerést Dunaszigetről.

Az Év Szolgáltatója 2023 kategóriában a Corvina Kft. tulajdonosát, Huber Erikát jutalmazták e díjjal.

A díjazottak tevékenységükkel kiérdemelték ezt az elismerést és környezetük is büszke lehet, hogy ilyen sikeres és eredményes vállalkozások működnek lakóhelyükön. Mindenkori cél, hogy a díjazott iparosok, szakemberek, szolgáltatók sikerén felbuzdulva évről évre egyre többen mérettessék meg magukat a Moson Vármegye Iparosa Díjon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában