Adománygűjtés

2023.09.16. 11:55

Horgászverseny a hospice-ház javára Mosonmagyaróváron - fotók

A hospice-ház javára szerveztek horgászversenyt kísérőprogramokkal szombaton a Báger-tónál.

Mészely Réka

Rekordösszeg, több mint kétmillió forint gyűlt össze a dr. Bodnár Mária vezette intézménynek.

Az esemény megnyitóján a tavaly a mosonmagyar­óvári térségben év emberének választott Horváth Imre emléklapokkal köszönte meg a támogatóknak a segítséget. Személyesen is köszönetet mondott dr. Bodnár Máriának, hogy daganatos betegként megmentette életét, és megfogadta, ezentúl segíteni fogja a hospice-házat. Így ezúttal a hatodik horgászversenyt hirdette meg, melyen huszonhét páros indult. Miksó Henrietta, a hospice-ház ápolási igazgatója és dr. Mihályi Zsuzsanna háziorvos dr. Bodnár Mária példaértékű szolgálatáról beszélt. 

A Mosonmagyaróvári Horgász Egyesület térítésmentesen biztosította a tavat a horgászoknak, a Kemencés Pizzéria pedig a kísérőprogramoknak a helyet.

Korábban írtuk:

Immár hagyománya van annak, hogy Horváth Imre jótékonysági horgászversenyt szervez a dr. Bodnár Mária főorvos vezette hospice-ház javára. Ezúttal szombaton a Báger-tóhoz várták a horgászokat, de főzőversenyt is hirdettek, és a programhoz ingyenes vérnyomás- és vércukormérés is kapcsolódott.

Dr. Bodnár Mária alapító a hospice-­ház szükségességéről beszélt.

A Lions klub a gyermekeknek készült programokkal, kézművesvásár várta a látogatókat. A nap folyamán bemutatkozik az Okay Dance, a Pandora, Kozma Andi, a Fekete Bárányok koncertezik, és adományokat is kisorsolnak.

Horváth Imre emléklapokkal köszönte meg a támogatóknak a segítséget. Winkler Károly főszponzor kiemelte: a Winkler Tüzép 1 millió forintot adományoz a hospice ellátásra.

További adományokat az alapítvány számlájára fogadnak: 10918001-00000087-93470008 (közleménybe: Jótékonysági horgászverseny).

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában