Értékeink fókuszban

2023.09.23. 09:26

"Én az a cégvezető vagyok, aki felveszi a telefont”

Földmunkák, út- és parkolóépítés, térkövezés – nem kell aggódnia a minőség miatt annak, aki a Bau-Spedet bízza meg a munkákkal, de a cég segítségével akár minőségi otthonra is találhat az egyik legnépszerűbb Győr melletti településen.

Kisalföld.hu

A Bau-Sped 25 éves múltja és tapasztalata garancia a megbízhatóságra.

Aki építőiparral foglalkozik Győrben és környékén, biztosan találkozott a Bau-Sped ’98 Bt. nevével, hiszen a győri vállalkozás az egyik legrégebbi szereplője a piacnak. Lakóparkok, kereskedelmi és ipari létesítmények épületei, útjai, parkolói árulkodnak a nagy múltú cég munkáinak minőségéről. Vaszari László, a cég vezetője büszke arra, hogy a Bau-Sped több évtizede hűséges megrendelőket tudhat a partnerei között, s gyakran őt keresik akkor is, ha „technikás” feladat adódik egy-egy építkezés, beruházás során. Munkájukat dicséri többek között a Győr Plaza parkolójának teljes körű felújítása, Bőny, Écs és Győrság több közterülete, valamint számos kisebb-nagyobb lakópark útjai és járdái, nem beszélve számtalan családi házról.

Mintha magunknak csinálnánk

Függetlenül attól, hogy kicsi vagy nagy munkáról van szó, a cégvezető filozófiája világos: mindent úgy építenek, mintha maguknak építenék.

- Ebből a minőségből nem engedek, ezt kérem számon a munkatársaimon is. Ennek köszönhető, hogy két és fél évtizede talpon vagyunk, túlélve több válságot, nehéz időszakot. Köztudott, hogy megbízható partnerek vagyunk, nálunk az adott szó tényleg kötelez. Én nem vagyok az a cégvezető, aki elvállal egy munkát, majd nem lehet utolérni, felveszem a telefont és mindenre igyekszem megoldást találni – mondja Vaszari László. Ennek fényében nincs mit csodálkozni azon, hogy a cégvezető az elmúlt években az általa kivitelezett családi házak tulajdonosaival a mai napig tartja a kapcsolatot, s ma is bátran fordulhatnak hozzá tanácsért, segítségért.

Minőségi családi házak épülnek az egyik legnépszerűbb Győr melletti településen.

Bár az utóbbi hónapokban drasztikusan visszaesett az építőipar és az új lakások építése, ma is vannak olyanok, akik éppen a leendő otthonukat tervezgetik. Azoknak, akik Győr közvetlen vonzáskörzetben szeretnének családias otthonra lelni, a Bau-Sped tökéletes megoldást kínál. „A készlet erejéig”, a kiköltözési hullám következtében ugyanis a megyeszékhely közelében fekvő településeken gyakorlatilag elfogytak az építési telkek, vagy csak erősen kompromisszumos, például nehezen megközelíthető helyeken bukkanhatunk rá egy-egy beépíthető területre. A Bau-Sped az egyik legnépszerűbb faluban, Győrságon kínál közművesített telkeket a rajtuk felépülő családi házakkal, élhető alternatívát kínálva a családoknak. A Győrtől mindössze 15 kilométerre fekvő település tökéletes célpont a nyugalomra és a nagyváros közelségére egyaránt vágyó építkezőknek, nemrég fejeződött be a bölcsőde bővítése és az óvoda felújítása, s a folyamatos fejlődés szinte napról napra szemmel látható. Nem csoda, hogy a faluban legutóbb kiparcellázott több mint 40 telek szinte azonnal elkelt…  

Számos komoly projekt fűződik a cég nevéhez Győrben és környékén.

„Nálunk nincsenek csúszások”

Vaszari László célja az, hogy a 720–750 m2 nagyságú telkeken élhető, kényelmes, a mai kor igényeinek megfelelő családi házak épüljenek. „Annak nem látom értelmét, hogy valaki kiköltözik a panelből vagy egy kis társasházi lakásból egy olyan helyre, ahol az udvaron belelát a szomszéd tányérjába…” – mondja, s ennek alátámasztására számos referenciát is tud mutatni Győrságon és a környező településeken. Akár szerkezetkész, akár kulcsrakész állapotban kérik a leendő telektulajdonosok a Bau-Sped által épített házat, biztosak lehetnek benne, hogy az magas minőségben, s nem utolsósorban időre elkészül. „Nálunk nincsenek többhetes, hónapos csúszások, nem kell heteket várni egy-egy szakemberre, így akár már egy év múlva beköltözhetnek az új otthonukba” – mondja a cégvezető. Ahogy az alacsony rezsi is garantált, a Bau-Sped házai ugyanis megújuló energiaforrásokkal – hőszivattyúval és napelemekkel – készülnek, biztosítva a minimális rezsiköltséget. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában