Értékeink fókuszban

2023.09.24. 10:47

Leadec, ahol a szakértelem és emberség találkozik

A győri központú Leadec több mint 700 munkavállalóval járul hozzá a vállalatok zavartalan működéséhez Magyarországon.

Kisalföld.hu

A világ vezető szolgáltatási szakértője a vállalatok teljes életciklusában nyújt támogatást az ipar számára, legyen szó akár létesítményüzemeltetésről, karbantartásról, műszaki takarításról vagy gépészeti, illetve villamos kivitelezésről.

Major Hédi, a Lea­dec Magyarország HR-igazgatója

Egy laikus nem gondolná, hogy a Győr nyugati kapujában álló irodaépület milyen komoly vállalat működéséhez nyújt hátteret. A multinacionális Leadec négy földrészen közel 300 helyszínen kínálja szolgáltatásait, összesen 22 ezer munkavállalót foglalkoztatva. Az elmúlt hatvan évben a cég a teljes gyártási folyamatot végigkísérő, vezető műszaki specialistává fejlődött, és megyénkben, illetve országszerte számos kisebb-nagyobb, főként járműipari vállalattal áll partneri viszonyban. A piacon nagy a konkurencia, de a Leadec nyújtotta komplex, magas színvonalú és hozzáadott értékű szolgáltatásokra komoly igény mutatkozik. A vállalat a széles ipari szolgáltatási paletta mellett innovatív módszerekkel és eszközökkel képes megtakarítási, optimalizálási lehetőségeket feltárni a vevői számára. Ezen túl a Leadec más európai országokban működő leányvállalatainak beszerzési és könyvelési folyamatait is Győrből látják el a Shared Service Centeren keresztül, amely komoly hozzáadott értéket képvisel a cégcsoporton belül.

A globális jelenlét és a nemzetközi háttér ellenére a Leadecet rendkívül humánus vezetői mentalitás jellemzi. Major Hédi, a Lea­dec Magyarország HR-igazgatója szerint ez egy olyan tényező, amely segíti kordában tartani a fluktuációt és amellyel a folyamatos bővülés kihívásai is leküzdhetők.

- Vezetőink emberközpontú értékrendje és a vállalati kultúránk az egész cégen belül meghatározza az emberi kapcsolatokat. Hangsúlyt fektetünk többek között a munka és a magánélet egyensúlyára, odafigyelünk a munkatársainkra, szem előtt tartjuk a fejlesztésüket és támogatjuk őket életük esetlegesen nehéz időszakaiban is. A légkör nálunk barátságos és emberi, a vezetőink elérhetők, akikhez bátran fordulhatnak a munkatársaink különböző kérdéseikkel. A Leadecnél széthúzás nélkül, világos célokért dolgozunk, érezhető az összefogás és a csapatszellem. Komoly eredménynek tartom, hogy a napjainkra jellemző munkaerőhiány dacára a tavalyi 600 fős létszámunk mostanra több mint 700 főre duzzadt, 2024 elejére pedig elérheti akár a 900 főt is – mondta Major Hédi.

A győri központú Leadec több mint 700 munkavállalóval járul hozzá a vállalatok zavartalan működéséhez Magyarországon.

A bővülést nemcsak a gazdasági folyamatok, hanem a Leadec által nyújtott prémiumszolgáltatások is indokolták.

- Mindenki mással próbál kitűnni a piacon, minket a magas hozzáadott érték tesz kiemelkedő ipari szolgáltatóvá. Arra törekszünk, hogy mindig jobbak és jobbak legyünk, maximálisan odafigyelve a megbízóink igényeire. Szakembereink képzettsége, tapasztalata, lojalitása komoly versenyelőnyt jelent, digitalizált folyamataink maximális átláthatóságot biztosítanak. Innovatív szemléletünknek és rugalmas megoldásainknak köszönhetően pedig olyan speciális feladatok megoldására is képesek vagyunk, mely megköveteli a különböző műszaki szakterületek legmagasabb szinten történő kombinálását, vagy komplex összköltség-optimalizálási terv kidolgozását – sorolja a Leadec HR-igazgatója. Nem véletlen, hogy a Leadec megbízóinak köre folyamatosan bővül, legutóbb Debrecenben és Makón indítottak új projekteket, de Győrben is jelentősen erősítették piaci pozíciójukat a legmeghatározóbb autóipari megbízóiknál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában