Toborzás

2023.08.17. 12:24

A győrszemerei tűzoltónapon is kattant a bilincs, de szerencsére csak játékból - fotók

Győrszemerén megrendezett tűzoltónapon népszerűsítette a büntetés-végrehajtási hivatást a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézet toborzó csapata. - A Győr környéki programok remek lehetőséget biztosítanak arra, hogy a büntetés-végrehajtás zárt világát közelebb vigyük az emberekhez, az álláskeresők, illetve pályamódosítás előtt állók érdeklődését pedig felkeltsük a büntetés-végrehajtási hivatás iránt - írta győri börtön.

Kisalföld.hu

Fotók: Győri Börtön

A győri intézet toborzó csapatának tagjai rabszállítóval érkeztek Győrszemerére. Az érdeklődök kipróbálhatták, hogy milyen érzés a „rabóban” utazni, az intézet műveleti főfelügyelője pedig bemutatót tartott a kényszerítő, illetve mozgáskorlátozó eszközök szakszerű használatáról.

 

Igyekeztek a legkisebbek figyelmét is felkelteni a büntetés-végrehajtási hivatás iránt, ezért számukra is izgalmas játékokat, programokat, bemutatókat tartottak. A siker természetesen nem maradt el, hiszen ezen a rendezvényen is a büntetés-végrehajtás standja volt az egyik legnépszerűbb helyszín.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában