EzTörténtKisalföld

2023.07.31. 18:01

Erről írtunk 10, 20, 30 éve - Halálos altatás Mosonmagyaróváron, 100 éves a Baross híd Győrben, megújult a péri repülőtér

Erről írt a Kisalföld 10, 20 és 30 évvel ezelőtt július 31-én.

Kisalföld.hu

Forrás: Kisalföld Archív

Erről írtunk 10 éve - Halálos altatás az új műtőben?

Meghalt egy beteg a mosonmagyaróvári Karolina Kórház egyik műtőjében. Infarktust kaphatott egy fatális eset nyomán. A rendőrség vizsgálja a tragédia körülményeit. A Kisalföld úgy értesült, hogy nőgyógyászati műtét közben egy idősebb beteget újra kellett éleszteni. Ám hiába küzdöttek az életéért, a hölgy elhunyt. Másnap újabb műtét zajlott ugyanott, s a fiatalabb beteg is az előző napihoz hasonló tüneteket mutatott. A műtétet leállították, mivel fölmerült a szakemberekben, hogy talán az „orvosi gázzal” lehet a baj.

 

Erről írtunk 20 éve - Világbajnokság Pér felett

A felújított péri repülőtér felavatásával egy időben nyitják meg a vitorlázó műrepülők X. világbajnokságát. A programban 12 ország 54 versenyzője vesz részt, köztük az éremesélyes magyarok.

 

Erről írtunk 30 éve - 100 éves Baross híd

Az idén lesz százéves a győri Baross Gábor híd. Az elrozsdásodott közvilágítási lámpatestek cseréjét éjjel megkezdte a győri Vill-Korr Rt. a polgármesteri hivatal útkezelői szervezete megbízásából. Szombat este ismét teljes díszében gyönyörködhetnek az erre járók. Az oszlopok a Rába MVG öntödéjében készültek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában