Közlekedés

2023.06.25. 19:01

Vezetékjavítási munkák, forgalomkorlátozással - Figyeljen aki Buda utca-Corvin utca csomópontnál jár Győrben

A Pannon-Víz Zrt. tájékoztatása szerint hamarosan vezetékjavítási munkák kezdődnek Győrben a Buda utca-Corvin utca csomópontnál, emiatt ideiglenes forgalomkorlátozásra lehet számítani a környéken.

kisalfold.hu

Az elöregedett ivóvízrendszer következtében a területen néhány hete csőtörés történt, melynek alkalmával kiderült, hogy a meglévő ivóvízvezeték vasbeton szerelvényaknájának idomai korrodáltak, meglehetősen rossz állapotban vannak, így azok mielőbbi cseréje, átépítése szükséges. A munkálatok várhatóan június 28-án kezdődnek, majd a szükséges átépítés több ütemben történik a következő hetekben. A munkavégzés ideiglenes forgalomkorlátozás mellett sávelhúzással fog megvalósulni, fenntartva a helyi busz, illetve egyéb gépjárművekkel való közlekedést.

– A forgalomkorlátozás miatt ideiglenesen néhány parkolóhely megszűnik. A munkálatok első szakaszában a területen az ivóvízszolgáltatás időszakos szünetelése várható, amelyről az érintett felhasználókat előzetesen értesíti a Társaság. A Pannon-Víz Zrt. felhívja a közlekedők figyelmét, hogy fokozottan figyeljék az ideiglenesen kihelyezett forgalmi táblákat és közlekedjenek óvatosan az érintett útszakaszon – áll közleményükben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában