Új helyszín, új célok

2023.06.03. 21:48

Tisztújítás a soproni Lions Clubnál

Éves tisztújítását és évzáróját tartotta a soproni Lions Club szombaton, amelyet új helyszínen a fiatalok körében is népszerű szórakozóhelyen a Búgócsigában rendeztek. Nem véletlenül esett erre a helyszínre a választásuk, hiszen a jövőben nyitni szeretnének a fiatalok felé is, bízva abban, hogy egyre többen csatlakoznak hozzájuk.

Varga Henrietta

Fotó: Szalay Károly

Mozgalmas és sikeres évet zártak a club tagjai, szeptembertől májusig, megannyi eseményen gyűjtöttek a rászorulóknak. Versenyeket, összejöveteleket, túrákat rendeztek  a jótékonykodás jegyében. Támogatták a Soproni Erzsébet Kórházat, a Tóth Antal EGYMI iskolát, a Családok Átmeneti Otthonát és kerékpárokat is adtak át a Sopronban élő háborús menekülteknek.

A szombati eseményen részt vett az USA Kulturális Attaséja, de jelen voltak a soproni borlovagok és borbarátok is a Lions Club tagjai mellett.  A tisztújítás hagyományosan a Lions-himnusz eléneklésével vette kezdetét. Ezt követően átadták az Év Oroszlánjának járó vándorserleget, melyet idén Buzonits Attila vehetett át, azért az áldozatos munkáért, amelyet a covid-árvák megsegítéséért tett. 

Új tagot is avattak Kovács Zsolt személyében, így a Lions Club taglétszáma harmincegy főre emelkedett. A hivatalos program záróeseménye az elnöki lánc átadása volt, amelyet Czingráber József vett át Vörös Ákos leköszönő elnöktől. 

Este 8 órától a Partyzona Showband húzta a talpalávalót mindenki legnagyobb örömére.

A támogatói jegyekből befolyt összeget a Lions Club ezúttal is jótékony célra fordítja, a Vakokat és Gyengénlátókat, siketeket, nagyothallókat, illetve a halmozottan sérült gyermekeket támogatják a bevételből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában