Feledtetni a háborút

2023.06.08. 11:01

Menekült családoknak segít a Patrónus Lions Győrben

A Magyarországi Lions Clubok Szövetsége sikeres pályázatot nyújtott be az Ukrajna Help programban való részvételre, így a magyarországi lions mozgalom eddigi történetében példátlan nagyságú összeget nyert el, közöttük a győri Patrónus Lions Club is.

kisalfold.hu

A program lényege a Magyarországon letelepedni szándékozó családok segítése, különböző területeken. A Patrónus Lions Club a Győrben élő családokat segíti olyan kulturális programokkal, amelyek megpróbálják feledtetni az átélt szenvedéseket.

Elsőként a Győri Balett Max és Móric produkcióját tekinthetik meg, majd július hónapban Budapestre látogatnak, ahol a főváros főbb nevezetességeit ismerik meg idegenvezető segítségével a családok, a délutánt a Fővárosi Állatkertben töltik. Augusztus hónapban a felhőtlen szórakozásé a főszerep, a kislődi Sobri Jóska Élményparkba látogatnak, ahol egész nap a különböző játékokat próbálhatják ki és tölthetik együtt az idejüket a háború viszontagságai elől menekülők.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában