Kismegyeren 30 éve

2023.06.08. 17:11

Kerek jubileumot ünnepeltek hatalmas tortával és a Csinibabával a győri idősotthonban - fotók

1993-ban épp harminc évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit a Mohi utcai idősotthon, mely huszonnégy órás ápolói felügyeletet biztosít bentlakóinak.

kisalfold.hu

A lakók képei, lufik és sok sütemény várta a folyosókon a vendégeket és hozzátartozókat. Fotók: Rákóczy Ádám

Diligens Tibor képviselő, Pergel Elza alpolgármester, és az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény vezetője Kányai Róbert ünnepelt a huszonöt lakóval, kilenc dolgozóval és a hozzátartozókkal. – Úgy szeretnénk a következő éveket is úgy tölteni, hogy abban önök is örömüket leljék és mi is büszkék legyünk rá – mondta Pergel Elza alpolgármester.

Kányai Róbert intézményvezető elmondta, hogy egy ilyen kis közösségben közösen az örömök és a bánatok is. – Akkor is itt voltam, amikor be kellett jelenteni a korlátozásokat a telephelyeken, de együtt vagyunk most is amikor ünnepelni kell.  Olyan kollégáink dolgoznak itt, akik mindennap azért jönnek be, hogy az Önök élete szebb és jobb legyen. Bízom abban, hogy továbbra is tudunk gondoskodni Önökről, Önök pedig továbbra is segítik azt. Büszke vagyok a Mohi utcai telephelyre, és hogy ennek a közösségnek az értékei kitartanak.

Venczel-Kovács Zoltán színművész a Csinibaba betétdalával örvendeztette meg a lakókat, majd begördült a hatalmas torta tűzijátékokkal, és az ünneplő közösség együtt énekelte el, hogy Boldog születésnapot! Az Audi-iskola diákjai is készültek a szépkorúaknak műsorral.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában