Ez történt

2023.06.29. 18:14

Erről írtunk 5, 10, 25 éve - Magyarok harmada nyaral, Barokk esküvő, fegyveres rablás

Erről írt a Kisalföld 5, 10, 25 évvel ezelőtt június 29-én.

kisalfold.hu

5 éve – Csak a magyarok harmada nyaral

A magyarok kétharmada nem tervez idénre nyaralást: akik mégis, többnyire belföldön pihennek. A nem nyaralók 59 százaléka anyagi okokkal magyarázza döntését. Minden nyolcadik ember egészségügyi állapota miatt marad otthon, minden kilencedik pedig megszokott környezetéhez ragaszkodik.

10 éve – Fegyverrel rabolt

Pisztollyal a kezében rabolta ki egy ismeretlen férfi a hegyeshalmi takarékszövetkezetet. Több millió forintot zsákmányolt. Információ­ink szerint egy lövés is eldördült a pénzintézetben, ám nem sérült meg senki.

25 éve - Barokk esküvő hatodszor

Nagy volt a vigalom a győri Széchenyi téren, ahol újra életre kelt a XVIII. századi barokk belváros. A pompás időutazás kezdetén a Kisalföld táncegyüttes olasz zászlóforgató- és kardpergető-bemutatóval lepte meg a kíváncsiskodó tömeget. Majd a legifjabb hölgyeket és vitézlő ifjakat fantasztikus kalandpark várta, ahol a vívómester, illemtanár és udvari festő gondoskodott a kicsik szórakoztatásáról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában