Jótékonyság

2023.05.11. 17:00

Retró buli a kis Léna jövőjéért Ásványrárón

kisalfold.hu

Ahogy már mi is beszámoltunk róla, hogy a három hónapos ásványrárói pici lányra, Lénára májtranszplantáció vár Németországban. A kislány édesapja májából kaphat, ami a túlélését jelentheti számára. A műtét ingyenes lesz, ám a kiutazás, az ottani szállás költségeit a családnak kell állnia. Sokan odaálltak a család mellé ebben a nehéz időszakban. Az ásványráróiak nekik ajánlották a majális teljes bevételét, 3 millió forintot, a Jóakarat Hídján keresztül pedig olvasóink felajánlásaiból 200 ezer forinttal segítették a családot ebben a nehéz időszakban.

Az utazást megelőző napokhoz, a műtéthez és az azt követő vizsgálatokhoz, kezelésekhez a családnak összesen 10 millió forintra van szüksége, ezért a család kérésére az Emlékek Éjszakája szervezői is segítő kezet nyújtanak: a május 26-i ásványrárói rendezvényük teljes bevételét Léna családjának adományozzák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában