Ballagás 2023

2023.05.05. 06:00

Kedves Ballagók, kedves kapuvári Diákok!

kisalfold.hu

Hámori György, Kapuvár polgármestere:

- Ma itt álltok együtt, szemetekben a könnyekkel, hogy búcsút vegyetek egymástól. Tudjuk, hogy az elmúlt évek alatt olyan élményekben osztoztatok egymással, amelyek örökre megmaradnak az emlékezetetekben.  Mert az iskola nem csak tanulásról szól, hanem barátságokról, kalandokról, szerelmekről  és tapasztalatokról is.

Az iskolapadokban eltöltött évek emlékeivel mentek tovább és éretten, tudással, és nagy reményekkel álltok most itt. Elbúcsúztok egymástól és az iskolától. Az élet ilyen, az emberek jönnek és mennek, de az emlékek és az élmények örökre  megmaradnak.  

Az élet tele van kihívásokkal, nehézségekkel és lehetőségekkel. És ma, a ballagás napján, éppen azért vagytok itt, hogy elinduljatok az életetek újabb szakaszába. Az elkövetkező években sok-sok új kihívást, rengeteg örömet és sikert, de néha kudarcot is tapasztaltok majd.

De emlékezzetek mindig arra, hogy itt mindannyian egy családdá lettetek. A tanárok és a diákok, mindannyian együtt dolgoztatok  és tanultatok, együtt teremtettetek csodás élményeket, amire jó lesz visszagondolni öt-tíz év múlva.  Ezt a közösséget soha ne felejtsétek el. Azok az emberek, akikkel együtt nőttünk fel,  akikkel együtt osztoztunk az örömben és a bánatban, örökre  a szívünkben maradnak.

Köszönjétek meg az iskolának, a tanáraitoknak és barátaitoknak, akik Veletek voltak ezen az úton az érettségiig és az életre való felkészülésig. Az elkövetkező években hálásak lesztek azokért az évekért, amelyeket itt töltöttetek, és amelyek alatt azzá lettetek, akik most útra kelnek.

Drága Ballagók, ne féljetek a jövőtől, mert tele van lehetőségekkel és minden nap új esélyt ad, hogy valami szépet és pozitívat hozzatok létre.

 

Hámori György, Kapuvár polgármestere:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában