Top 10 - Ez történt

2023.04.10. 13:30

Mutatjuk a legérdekesebb történéseket: Gyilkosság Csornán, késsel támadt a rétes receptért Győrben, kúthelyzet Győr-Moson-Sopronban

Aki lemaradt az elmúlt hét legfontosabb eseményeiről, most bepótolhatja: íme a legolvasottabb Győr-Moson-Soproni hírek az elmúlt időszakban.

kisalfold.hu

Illusztráció -

Forrás: Pixabay

1. A legnépszerűbb a csornai gyilkosság ügye volt, melyről több alkalommal írtunk, a debreceni férfit végül Miskolcon fogták el, miközben késsel többször is megszúrta saját magát.

2. Sokakat érdekelt annak a férfinak az ügye aki összeveszett a rétes receptjén ismerősével, emiatt elvágta a nyakát egy győri kocsmában. A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség előre kitervelten elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a férfival szemben.

3. Népszerű volt a kutak helyzetét, a kútamnesztiát elemző cikk, mert az engedély nélkül létesített kutak vízjogi fennmaradási engedélyezésére december 31-ig van lehetőség Magyarországon.

4. Csütörtök délelőtt egy mentőautó állt a Malomszéki út egyik üzlete előtt, egy idős férfi rosszullétéhez riasztották a mentőket.

5. Húsvét vasárnap helyett egy héttel korábban érkezett meg Eliza Mosonmagyaróvárra. Már nem volt idő az anyukát bevinni a győri kórházba, így a család otthonában segítették világra a mentők.

6. Egy baleset is bekerült a legnépszerűbb hírek közé: frontálisan ütközött két személyautó Vámosszabadin.

7. A Nagyszentjános és Ács között történt halálos baleset is sokakat érdekelt.

8. Iskolatársát rabolta ki 3 tizenéves fiú Sopronban, akár 10 év börtönt is kaphatnak.

9. Lakossági tájékoztató fórumot rendeztek a Karolina Kórházról Mosonmagyaróváron, mindennapos ügyeletet ígértek, majd Nagy István a térség országgyűlési képviselője az intézmény hosszútávú, fenntartható jövőképéről beszélt.

10. Tizedikként Húsvét alkalmából csomagot osztottak több mint 100 rászorulónak Sopronban, főként tartós élelmiszereket adtak, de került mellé sonka és kalács is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában