Tudományos munka

2023.04.22. 10:06

Különdíjat kapott az Országos Tudományos Diákköri Konferencia Had- és Rendészettudományi Szekciójában a kapuvári szerparancsnok

kisalfold.hu

A Katasztrófavédelmi Tudományos Tanács elnöke, dr. Bognár Balázs tű. dandártábornok által felajánlott jutalmat és az Iparbiztonság tagozat különdíját Móritz Sándor törzsőrmester, a Kapuvári Hivatásos Tűzoltóparancsnokság megbízott szerparancsnoka kapta.

Forrás: Katasztrófavédelem

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karán rendezték meg április 18-20. között a 36. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Had- és Rendészettudományi Szekcióját. A háromnapos konferenciát a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kara szervezte.

A tudományos rendezvényre százkilencvenegy versenyző nevezett, akiket a konferencia szervezőbizottsága és a Had- és Rendészettudományi Szakmai Bizottság húsz tagozatba sorolt. 

Április 19-én az elmúlt két évben a kari tudományos diákköri konferenciákon jól szerepelt alap- és mesterképzésben résztvevő aktív és volt hallgatók mutatták be kutatási eredményeiket, köztük voltak a Katasztrófavédelmi Intézet hallgatói is. A versenyzők a katasztrófavédelem szakterületeihez tartozóan összesen harminc dolgozatot adtak elő az iparbiztonság, a katasztrófavédelmi műveleti, valamint a tűzvédelem és mentésirányítás tagozat ülésén. Az egész napos programok során az intézet hallgatói szóban ismertették írásbeli pályaművüket, számot adva ezzel a tananyagon felüli szakmai és tudományos ismereteikről és előadói képességeikről. 
A versenyzők pályamunkáit független zsűri bírálta és értékelte. 

A Katasztrófavédelmi Tudományos Tanács elnöke, dr. Bognár Balázs tű. dandártábornok által felajánlott jutalmat és az Iparbiztonság tagozat különdíját Móritz Sándor törzsőrmester, a Kapuvári Hivatásos Tűzoltóparancsnokság megbízott szerparancsnoka kapta a "Hazánkban a mezőgazdaságban alkalmazott, veszélyes tulajdonságú vegyi anyagok bemutatása és a lehetséges kockázatok összefoglalása katasztrófavédelmi szempontok alapján" című pályaművéért. 

Móritz Sándor törzsőrmester, a Kapuvári Hivatásos Tűzoltóparancsnokság megbízott szerparancsnoka a díjjal.
Forrás: Katasztrófavédelem

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában