Gyűjtés

2023.04.04. 08:37

2 család otthona vált lakhatatlanná a tűz miatt Kapuváron - A helyreállításhoz kérnek segítséget

kisalfold.hu

Forrás: Nyitott Kapu-Vár Térségi Szociális Szolgáltató Központ

Ahogy arról korábban beszámoltunk, hétfő délután egy családi ház égett Kapuváron a Szabadság utcában. A tetőhéjazatból indult ki a tűz, amit négy vízsugárral tudtak eloltani a tűzoltók. Az oltás során a tetőszerkezetet is megbontották.

A tűz miatt 2 család - köztük 8 gyerek - került nehéz helyzetbe, mert lakhatatlanná vált a házuk - osztotta meg közösségi oldalán a Nyitott Kapu-Vár Térségi Szociális Szolgáltató Központ. Mint írják, a családoknak az önkormányzat biztosított lakhatást, amit a Nyitott Kapu-vár TSZSZK és az önkormányzat munkatársai felszerelték a szükséges eszközökkel, hogy a családok élelmezése, szállása biztosítva legyen. 

Azt kérik, hogy aki szakértelmével, munkájával, adományával segíteni tud és szeretne, vegye fel a kapcsolatot a Nyitott Kapu-vár munkatársaival a 06304283175 ös telefonszámon. Hozzátették, a használati eszközök felmérése még folyamatban van, az oldalukon fogják jelezni, hogy mikre van szükségük a családoknak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában