Változások

2023.03.06. 21:00

Módosul a csornai művelődési ház, könyvtár és a múzeum nyitvatartása is

kisalfold.hu

Módosul a csornai intézmények, azaz a művelődési ház, könyvtár és a múzeum nyitvatartása. 

A Városi Művelődési Központ hétfőtől péntekig 8–17 óra között, illetve a programokhoz, rendezvényekhez igazodva esetenként hétvégente is fogadja a látogatókat. A csoportok, szakkörök, civil szervezetek, rendezvényszervezők azért a lehetőségekről, időpontokról előzetesen érdeklődjenek. 

A Martincsevics Károly Városi Könyvtár szolgáltatásai kedden, szerdán és csütörtökön 8–17 óra között a Városi Művelődési Központban vehetők igénybe, szabadpolcos rendszerű kölcsönzés mellett. Továbbra is elérhető a könyvtár teljes állománya, amely előjegyzéssel kölcsönözhető. A helyben történő folyóirat-olvasás és a megszokott könyvtári szolgáltatások az eddigiek szerint továbbra is működnek. A könyvtári programokat helyben rendezik meg a művelődési központ nyitvatartási idejében. 

A Csornai Múzeum esetében a múzeumpedagógiai foglalkozások továbbra is az Utazó Múzeum keretében érhetők el az oktatási, szociális intézményeknek, szervezett közösségeknek, kluboknak. A kutatószolgálat online működik, a lehetőségekről egyeztetés után adnak részletes tájékoztatást. A gyűjteményezés folyamatos, helyben, a múzeum épületében zajlik. 

Az egyes intézményegységek működésükről és szolgáltatásaikról saját online felületeiken adnak tájékoztatást. 
A nyitvatartás alatt valamennyi intézményegység hívható a 96/261-251-es központi telefonszámon. A könyvtár az [email protected], a múzeum a [email protected], a művelődési ház a [email protected] e-mail-­címen is elérhető a közösségi oldalaik mellett. Az intézmények mindegyike keresi a lehetőségeket, hogy mielőbb a megszokott keretek között folytathassák tevékenységüket. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában