Hulladékszállítás

2023.03.22. 12:39

Figyelem! Csak érvényes matricával viszik el a kukákat Mosonmagyaróvár és Csorna környékén

A Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. januárban a 2022. IV. negyedéves hulladékdíjszámla mellékleteként kiküldte az idei évre érvényes edényazonosító matricákat. A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. munkatársai megkezdik a matricák és az űrtartalom helyességének ellenőrzését ezen a héten.

kisalfold.hu

Fotóillusztráció: MW-archívum

Fotó: Szabó Imre

A matrica kommunális hulladékgyűjtő edényre történő felragasztásával igazolható, hogy idén az ingatlan jogosult a matricán levő űrtartalmú és darabszámú edényzettel a hulladékszállításra. A matricát az edényre jól látható helyre kell felragasztani a levélben található tájékoztató alapján.

A kukát úgy kell kihelyezni gyűjtésre, hogy a matricás oldala az úttest felé nézzen.

A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. munkatársai megkezdik a matricák és az űrtartalom helyességének ellenőrzését. A héten még elhoznak minden edényzetet, de azt követően már csak az érvényes matricával és természetesen a méretileg megegyező matricával ellátott hulladékgyűjtőket ürítik ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában