Újévi babák

2023.01.01. 15:57

Linett 2023 első babája Győr-Moson-Sopron megyében - fotók

Éjfél után három perccel sírt fel a megye első újévi babája Győrben. Kránicz Linett 50 centiméterrel és 3420 grammal második gyermekként érkezett a családba.

Simon Roberta

Fotó: Huszár Gábor

A győri Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház szülőszobáján is nagy volt a sürgés forgás újévkor, ugyanis a győri Kránicz Dorina éjfél után három perccel hozta világra második gyermekét, Kránicz Linettet, aki 3420 grammal és 50 centiméter hosszúsággal látta meg a napvilágot. Győr-Moson-Sopron megyében ő született meg elsőként idén, és csak néhány perccel előzte meg az ország első szülött, zalaegerszegi babája. 

Az újdonsült kétgyermekes édesanya örömmel mesélt lapunknak a nem várt szilveszteri eseményről.

- Minden a legnagyobb rendben, Linett a második gyerkőcünk. A nagytesó, Noel január negyedikén lesz hatéves, reméljük a szülinapjukat már hétvégén együtt ünnepelhetjük. Nagyon várta már a kistestvére érkezését, hatalmas most a boldogság - újságolta Kránicz Dorina.

- Linett egy kicsit később jött, december végére volt kiírva, de végül úgy döntött, hogy újévkor fog bulizni. Nagyon vártuk már a kislányunk érkezését, minden készen állt hozzá - tette hozzá az édesanya, akitől azt is megtudtuk, hogy a csöppség édesapja, Kránicz András végig bent volt a szülésnél és támogatta feleségét. A család többi tagja délután látogatta meg az újszülöttet.

A mosonmagyaróvári Karolina Kórházban az idei első baba 2:36 perckor született. Szalai Janka második gyermekként érkezett a jánossomorjai családba, 3310 grammal, 50 centi hosszúsággal látta meg a napvilágot. Baba-mama jól vannak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában