Meglepetéscsomag a szeretet ünnepére

2022.12.06. 19:23

Rászoruló felnőtteknek rendeztek karácsonyváró ünnepséget Sopronban - Fotók

A karácsonyi készülődés részeként zenés műsorral és finom falatokkal látta vendégül az önkormányzat a szerény körülmények között élő soproni egyedülállókat és időseket.

Papp Fanni

Jelképesen három embernek adta át Farkas Ciprián az ajándékcsomagokat, köztük Száji Sándornak. Fotó: Szalay Károly

A rászoruló felnőttek karácsonyváró ünnepségét a me­­gyeháza dísztermében tartották meg kedden, hetvenöt csomagot adtak át. Az ajándékok közé kerültek karácsonyi édességek és nassolnivalók is. Az ünnepség résztvevőit az önkormányzat nevében Farkas Ciprián polgármester köszöntötte. 

– Advent az elcsendesülés és a felkészülés időszaka, amikor várjuk a szeretet ünnepét, a karácsonyt. Ilyenkor mind a gyermekek, mind a felnőttek várják a csodát. Ehhez szeretne hozzájárulni az önkormányzat a szociális ellátórendszer munkatársain keresztül, akik egész évben segítik és gondoskodnak a nehéz körülmények között élőkről. A hit és a remény lángjának fellobbanása után és az öröm lángja előtt látjuk vendégül és ajándékozzuk meg őket – mondta Farkas Ciprián. 

A karácsonyváró rendezvényen a Bendzsó Music lélekmelengető műsora adta meg a hangulatot az ünnepre, majd az Eatrend Arrabona felajánlásával látták vendégül a megjelenteket bejglivel, pogácsával, süteménnyel és üdítővel. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában