Településrendezési tervek

2022.12.04. 22:50

Partnerségi egyeztetés Mosonmagyaróváron

Mosonmagyaróvár településrendezési terveinek módosítására több egyéni kérelem és önkormányzati kezdeményezés alapján indult eljárás a város egész területét érintően.

kisalfold.hu

Ebben szerepel például a Halászi utat a Kiserdő úttal összekötő út nyomvonalának módosítása, a tehermentesítő út déli szakaszán kijelölt közlekedési területek átvezetése, a Mofém-telepen garázsok és parkolók kialakítási lehetőségének vizsgálata. A többi módosítás egy-egy telket érint, illetve közterületi korrekciókkal jár.

Egy kormány- és egy önkormányzati rendelet alapján a teljes eljárás előzetes tájékoztatási szakaszában is le kell folytatni a partnerségi egyeztetést. Ennek során az érintett területek lakói, a gazdasági társaságok, civil szervezetek és egyházak képviselői észrevételt, javaslatot tehetnek a tervezett változtatásokkal kapcsolatban. Ezeket december 7-én 12 óráig lehet eljuttatni a városi főépítészhez levélben (Mosonmagyaróvári Polgármesteri Hivatal, 9200 Mosonmagyaróvár, Fő u. 11.) vagy e-mailben ([email protected]).

A tervezett módosításokat tartalmazó dokumentáció elérhető a város honlapján, az Önkormányzat oldalon a Településrendezési tervek mappában, illetve megtekinthetők a városi főépítésznél ügyfélfogadási időben, előzetes bejelentkezést követően. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában