Elismerés

2022.10.24. 21:50

Kitüntették Szitás Sándort

Szitás Sándor, a Szigetközi Szakaszmérnökség vezető-helyettese Főigazgatói Tárgyjutalom (óra) elismerésben részesült 2022. október 23. Nemzeti Ünnepünk alkalmából - közölte az ÉDUVIZIG.

kisalfold.hu

Szitás Sándor a díjjal.

Szitás Sándor 2009-ben végzett az Eötvös József Főiskola Építőmérnök BSc. Területi vízgazdálkodás szakán. Pályakezdőként érkezett Igazgatóságunkhoz, ahol a Vízrendezési Osztály területi előadója lett. Kezdetektől kitűnt kiemelkedő munkabírása és elhivatottsága, rövid időn belül a Szigetközi Hullámtéri Vízpótló Rendszer területi felügyelője, a Vízminőség-kárelhárítási csoport vezetője és a 01.05. árvízvédelmi szakasz, Mosoni-Duna bal parti védvonal védelemvezető-helyettese lett.

Munkavégzésére mindig a maximális odafigyelés a jellemző, legyen az ár-és belvízvédekezési, szakaszmérnök helyettesi vagy projektmenedzseri munkák elvégzése. Munkakapcsolataiban kiemelkedik lojalitása, kommunikációs készsége, műszaki irányelvek előtérbe helyezése és elfogadtatása.

2016-tól tölti be a Szigetközi Szakaszmérnökség vezető-helyettesi pozícióját.  2018-tól a Dunakiliti duzzasztómű nemzeti létfontosságú rendszerelembiztonsági összekötője, 2021-től a Győr-Gönyű OKK nemzeti létfontosságú rendszerelem biztonsági koordinátora. A közelmúltban befejezett Dunakiliti nagyműtárgy felújításában és az idei évben átadott Mosoni-Duna torkolati mű megvalósításában elévülhetetlen érdemei vannak.

Számos ár- és belvízvédelmi, vízkárelhárítási tevékenységben komoly szakértelemmel és eredményességgel vett részt különböző feladatkörökben.

Szitás Sándor a díjjal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában