Együttműködés

2022.07.02. 10:45

Már az összes GYSEV pénztárban megvásárolhatók a Volánbusz-bérletek

Tovább erősíti együttműködését a GYSEV és a Volánbusz a Nyugat-Dunántúlon: július elsejétől már a GYSEV Zrt. belföldi jegypénztáraiban is kaphatók a Volánbusz helyközi bérletei.

kisalfold.hu

Forrás: nyugat.hu

A Győr-Moson-Sopron, Vas és Zala megyék területén levő viszonylatokra szóló, teljes árú, illetve kedvezményes autóbuszbérleteket mostantól a GYSEV mind a 11 vasútállomási jegypénzárában meg lehet vásárolni.

Korábban csak Bük, Sopron, Szentgotthárd és Körmend vasútállomáson volt erre lehetőség, mostantól viszont Csornán, Fertőszentmiklóson, Kapuváron, Kőszegen, Répcelakon, Szombathelyen és Vasváron is. 

A GYSEV vasúti jegypénztáraiban megvásárolt helyközi bérletek előre nyomtatottan tartalmazzák az utazási viszonylatot és távolságot, az érvényességi időszakot, továbbá a bérlethez szükséges igazolvány vagy igazolás azonosítószámának helyét is. Fontos tudnivaló, hogy még az utazás előtt fel kell tüntetni ebben a rovatban az igazolás vagy az igazolvány számát!

A GYSEV pénztárakban megvásárolt bérletekkel kapcsolatos számlázási és visszaváltási ügyeket a vásárlás helyszínén lehet intézni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában