Csak engedéllyel lehet behajtani

2022.06.07. 18:10

A szűk utca lakóinak panaszaira reagált a győri Útkezelő Szervezet

Új forgalmi szabályok léptek életbe a Knézich utcában

kisalfold.hu

Fotó: Útkezelő Szervezet

A Híd utca és az Erkel Ferenc utca közötti, keskeny Knézich utca lakói gyakorta panaszkodtak, hogy a sok parkoló autó ellehetetleníti a közlekedést az utcájukban, sokszor a kapuba is parkol autó. A keskeny utca forgalmát úgy szerettük volna szabályozni, hogy csak az hajthasson be autóval, akinek az utcában van dolga - tájékoztatta lapunkat Máthé-Tóth Péter, az Útkezelő Szervezet mb. intézményvezetője. 

- A Knézich utcába a „Mindkét irányból behajtani tilos, kivéve engedéllyel” jelzőtáblát helyeztünk el, ezzel együtt írásban felkerestünk minden érinett lakót és vállalkozót, hogy aki igazolni tudja ottartózkodását, vagy behajtási igényének okát, első évben díjtalanul biztosítunk számára rendszámhoz kötött behajtási engedélyt. Ezzel a módszerrel ki tudjuk szűrni a Városrendészet segítéségével azokat az autósokat, aki engedély és jogosultság nélkül hajtanának be a szűk utcába - mondta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában