Hirdetés

2021.12.09. 15:51

Női problémák és az egészségbiztosítás

Mikor egészségbiztosítás kötése előtt állunk, érdemes végiggondolni a lehetséges területeket, ahol azt majd igénybe vehetjük. A nőgyógyászati vizsgálatok is idetartoznak - ezeket azonban nem csak betegség, hanem megelőzés céljából is ajánlott elvégezni.

 

Női betegségek, melyek megviselhetik a pénztárcát

Hosszadalmas, és többlépcsős vizsgálatból állhat a hormonrendszerrel kapcsolatos panaszok kezelése, a meddőségi laborvizsgálatok folyamata, a szexuális úton terjedő betegségek orvoslása és bármilyen, az ehhez a területhez kapcsolódó műtéti eljárás.

 

Miért hasznos egy egészségbiztosítás?

Ha betegség esetén van már a nevünkön egészségbiztosítás, az nagy terhet vehet le a vállunkról. Megkímélhetjük magunkat a megfelelő orvos felkutatásával járó stressztől, a call center közbenjárásával, majd az ellátásszervező orvossal időpontot egyeztetve szakvizsgálatra mehetünk az egyik partnerükhöz. Ez azért különösen hasznos, mert a vizsgálatokra az időpontszervezést legtöbbször országos lefedettséggel végzik, így figyelembe tudják venni az egyéni kéréseket is a helyszínre vonatkozóan. A vizsgálat árát, ha minden körülmény megfelel a szerződésekben foglaltaknak, fedezi a biztosító a csomagban meghatározott összegig.

 

Milyen vizsgálatokat, kezeléseket fedezhet egy egészségbiztosítás?

Egy egészségbiztosítás a következő vizsgálatokat, kezeléseket térítheti:

  • Non-stop orvosi call center 
  • Időpont egyeztetés szakorvosi vizsgálatra korlátlan 
  • Orvosi képalkotó diagnosztika
  • Járóbeteg-szakellátás finanszírozása panasz esetén (belgyógyászat, kardiológia, fül-orr-gégészet, ambuláns sebészet, allergológia, szemészet, bőrgyógyászat)
  • Diagnosztikai vizsgálatok (NEM nagyértékű, pl. labor-, röntgen, ultrahang vizsgálat) 

(X)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában