Kisalföldi utak videón

2021.10.25. 07:33

Megkezdődött Kapuváron az Osli út felújítása, járható a korábban lezárt szakasz – videón a munkálatok

A temetőnél hamarosan átadják az első, felújított szakaszt.

kisalfold.hu

Frissítve – A kapuvári temető hétfőtől a 85. számú főút felől ismét megközelíthető. Elkészült a néhány hete lezárt szakasz a 85-ös főút és a Veszkényi utca között.

Az Osli utca felújítása tovább folytatódik, ezért részleges lezárásokra a továbbiakban is számítani kell. A szokásoknak megfelelően a közelgő halottak napja miatt a Veszkényi utca – Osli utca – Berg utca közötti szakasza a Berg utca felé egyirányúsítva lesz október 29-én (péntek) délután 2 órától november 2-án reggel 6 óráig.

Korábban írtuk – Megkezdődött Kapuváron az Osli út felújítása: a szakemberek a közelgő ünnep miatt a temetőnél, vagyis az Osli út és a 85-ös számú főút kereszteződésénél kezdték a munkákat. Ezt a szakaszt a Veszkényi utcáig lezárták a forgalom elől. Úgy tudjuk, Mindenszentekre elkészül a csomópont felújítása és megnyitják a lezárt részt a forgalomnak. Az Osli utat a városhatárig újítják fel teljes szélességében, a munkákat már itt is megkezdték.

Korábban írtuk

https://www.kisalfold.hu/kozelet/helyi-kozelet/utlezaras-lesz-kapuvaron-terkep-11456672/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában