Önzetlen óvodai fuvar

2021.08.13. 13:56

A kisbodaki szülők köszönetét tolmácsoljuk Darnózseli polgármesterének

A Kisbodakon élő szülők Bolla-Cserjési Kinga helyi koordinátor közbenjárásával keresték meg lapunkat, hogy köszönetet mondjanak Fazekas Zoltánnak, Darnózseli polgármesterének azért, amiért a környékbeli ovisokat saját kisbuszával szállítja reggelente oviba, majd haza is viszi őket.

Kovács Viktor

– Szeretnénk megköszönni Fazekas Zoltánnak, Darnózseli község polgármesterének az önzetlen szolgálatot, hogy az iskolai szünetekben és a pandémia alatt is idejét nem sajnálva hozta-vitte gyermekeinket az óvodába. Mindezt a munkaidején kívül, jókedvűen, lelkesen, szeretettel, alkalmazkodva a szülők munkarendjéhez. Nagyon hálásak vagyunk neki mindezért és köszönjük, hogy példamutató magatartásával, tanulságos történeteivel mosolyt csalt gyermekeink arcára – nyilatkozták lapunknak a kisbodaki szülők, akiknek köszönetét ezúton tolmácsoljuk a faluvezetőnek.

Bolla-Cserjési Kinga helyi koordinátor megkeresésünkre még hozzátette:

– Zoltán mindennap reggel fél hétkor a boltnál várta a gyerekeket, hogy azok a szülők, akik korán mennek dolgozni, meg tudják oldani a gyerek felügyeletét. De ha valaki azzal hívja Zoltánt, hogy elaludt a kicsi, akkor is türelmesen vár. Mesél a gyerekeknek a Szigetközről, de ha megfűzték a gyerkőcök, még kirándulni is elvitte őket. Egyszóval mindenki nevében köszönjük szépen a kedvességét! – osztotta meg velünk Bolla-Cserjési Kinga.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában