Közlekedés

2021.07.05. 12:36

Vonatozik? Jó, ha tudja: több vonat menetrendje módosul a megyét érintő vonalakon

Vasúti pályafelújítások, karbantartások és fejlesztések miatt egyes vasútvonalakon a személyszállító vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, bizonyos szakaszokon vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.

kisalfold.hu

Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon július 2-tól 8-ig néhány vonat menetrendje néhány perccel módosul, mert Komárom és Ács között pályakarbantartást végeznek.

A Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon július 10-én és 11-én, 17-én és 18-án egyes személyvonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Az S10-es vonatok nem érintik Almásfüzitő állomást, Almásfüzitő és Almásfüzitő felső között pótlóbusszal kell utazni karbantartás miatt.

A Győr–Pécs közötti Helikon InterRégió vonatok helyett Dombóvár és Pécs között pótlóbuszokkal kell utazni. Dombóvár alsó helyett Dombóvár állomásig közlekednek. Az InterRégió vonatok autóbuszai Pécs–Szentlőrinc közötti utazásra nem vehetők igénybe

ályafelújítás miatt augusztus 20-ig a Győr–Bécs közötti EuRegio vonatok Wien Grillgasse megállóhelyen nem állnak meg. Kledering–Wien Grillgasse megállóhelyek között pótlóbuszok közlekednek. Wien Hbf–Wien Grillgasse között a Wiener Linien járatai (69A, 15A autóbusz) vehetők igénybe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában