Dobozokba tálalnak a túlélésért

2021.02.19. 06:00

Február 19-e: a vendéglátás 100. fekete napja – videó

Vargáné Salakta Nárcisz, az idén 30 éves Komédiás Étterem tulajdonosa beszél arról, hogy hogyan élték meg az elmúlt időszakot.

kisalfold.hu

Forrás: Kisalföld

Fotó: Cseh Róbert

Immár száz napja nem ülhetünk be egy kávéra, nem ebédelhetünk, vacsorázhatunk az éttermek asztalainál családunkkal, barátainkkal vagy üzletfeleinkkel. Ebben a száz napban a vendéglátóhelyeknek, a turizmusból, szórakoztatóiparból élőknek, edzőtermeknek sok nehézséggel kellett megküzdeniük a járványügyi korlátozások miatt. A financiális nehézségek mellett, az egyre erősödő mentális kimerültséget is le kell győzniük. Azt, hogy mindezt hogyan élték meg a vendéglátásban, Vargáné Salakta Nárcisz mesélte el a kisalfold.hu-nak

Az étteremtulajdonostól megtudhatjuk, hogy a kormányzati és helyi intézkedéseknek köszönhetően milyen segítséget kaptak, mire lenne szükségük az életben maradáshoz, hogyan élték meg az elmúlt időszakot és, hogy milyen kilátásaik, terveik vannak a jövőre nézve.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában