elismerések

2020.11.13. 14:22

Szociális dolgozókat tüntettek ki Sopronban – fotók

A szociális munka napját minden évben november 12-én ünneplik. A soproni városvezetés idén is kitüntetett huszonnyolc, a szociális intézmények vezetői által felterjesztett dolgozót, akik munkájukkal nagyban hozzájárulnak az ellátás gördülékenységéhez.

kisalfold.hu

2020.11.13. A Szociális Munka Napja alkalmából díjazott Marosiné Németh Mária. A fényképeken szereplő személyek: Marosiné Németh Mária Csiszár Szabolcs Péli Nikoletta Fényképek: Szalay Károly SZK Kisalföld Sopron

Fotó: Szalay Károly

Idén a szigorításoknak megfelelően kis létszámban tartották meg az ünnepséget, ezért a sajtó előtt jelképesen csak egy munkatársnak adták át a kitüntetést.

A Soproni Szociális Intézmény Kossuth Lajos utcai központjában Csiszár Szabolcs, Sopron alpolgármestere elmondta, a március óta tartó járványhelyzet miatt kiemelten fontosnak tartja az egészségügyben és a szociális ágazatban dolgozók elismerését. – Ezek a munkakörök komoly elszántságot igényelnek – fogalmazott.

Csiszár Szabolcs emléklapot, Péli Nikoletta, az intézmény vezetője pedig képajándékot adott át Marosiné Németh Máriának, aki 2018 óta dolgozik a hajléktalan ellátási részleg vezetőjeként. Az alpolgármester elmondta, örül, hogy a városi szociális szférában hozzá hasonlóan elhivatott emberek végzik a munkát.

– Az elmúlt év nehéz körülményei közt önmagához képest minden munkatársam erőn felül teljesített, így szívem szerint mindegyiküknek járna a kitüntetés – mondta Marosiné Németh Mária. Péli Nikoletta hozzátette, a Soproni Szociális Intézmény kilenc kitüntetettjét az önkormányzat ajándékain túl további száz ezer forinttal is jutalmazza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában