Közélet

2020.10.01. 15:43

Semjén Győrben: az Európai Unió és annak értékei kereszténydemokrata értékek

A KDNP Önkormányzati Tanácsának üléséről tartottak sajtótájékoztatót csütörtökön Győrben.

Forrás: MTI

2020.10.01.A Keresztnydemokrata Npprt nkormnyzati Tancsa Gyrben lsezik.Prof. dr. Dzsi Csaba Andrs Gyr polgrmestere,Sesztk Oszkr a KDNP nkormnyzati Tancsa elnke,dr. Simicsk Istvn a KDNP orszggylsi kpviselcsoportjnak vezetje,dr. Semjn Zsolt nemzetpolitikrt felels miniszterelnk-helyettes, a KDNP elnke.Gyr,ETO Park hotel.Fot:HG,KA

Fotó: HUSZAR GABOR

Az Európai Unió és annak értékei kereszténydemokrata értékek, ezért amikor a „brüsszeli demokráciával harcolunk”, akkor mi vagyunk hűségesek az alapító atyák örökségéhez – jelentette ki Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes, a KDNP elnöke csütörtökön Győrben, a KDNP Önkormányzati Tanácsának üléséről tartott sajtótájékoztatón.

Semjén Zsolt kiemelte, hogy a mostani „európai uniós bürokrácia olyan alma, amely messze elgurult az alapító atyák almafájától”.

„Ma az EU bűnben él, de nem bűnben fogant” – fogalmazott.

A mi küldetésünk az, hogy visszatérjünk az alapító atyák örökségéhez, a keresztény civilizációhoz, a nemzetek szuverenitásához és a család örökségéhez – tette hozzá.

Simicskó István, a KDNP országgyűlési képviselőcsoportjának vezetője arról beszélt: a pártnak és minden képviselőjének, tagjának az a világos jövőképe, hogy a kereszténydemokráciát és a magyar államot erősítse, megvédje a családokat és a munkahelyeket. Ebben a KDNP-s politikusokra az egész országban lehet számítani – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában