Járvány

2020.04.11. 09:44

Hétvégére lezárták a Lila-hegyi kilátót Győrújbarát és Nyúl határában

A korlátozás keddig van érvényben.

kisalfold.hu

Gyõrújbarát, 2018. április 27. A felújított Lila-hegyi kilátó Nyúl és Gyõrújbarát határában 2018. április 27-én, az átadás napján. A faelemekkel borított kilátó alapjául szolgáló, 1977-ben épült betontorony eredetileg egy geodéziai mérõpont volt. A torony az eredeti funkcióját megtartva immár turisztikai célokat is szolgál. MTI Fotó: Krizsán Csaba

Forrás: MTI

Fotó: Krizsán Csaba

„Miután Pannonhalma és Győr is nemrégiben számos korlátozó intézkedést hozott, így reális veszély lenne, hogy a kirándulók egyetlen lehetséges térségbeli célpontja tömegesen a Lila-hegyi kilátó lenne. Ezért a térség országgyűlési képviselőjeként azonnali telefonos egyeztetést kezdeményeztem az érintett polgármesterekkel és a helyi erdőgazdaság igazgatójával. A korlátozás szombattól keddig tart” – közölte portálunkkal Kara Ákos, a térség országgyűlési képviselője.

A húsvéti hétvégén tehát ne induljanak el se Nyúl, se Győrújbarát irányából a Lila-hegyi kilátó felé és ne látogassák a kilátót. Így nem adnak esélyt a fertőzés terjedésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában