Rendőrségi felhívás

2024.03.07. 11:44

Eltűnt egy győri férfi a budapesti Baleseti Intézetből

Kisalföld.hu

A Győri Rendőrkapitányság eljárást folytat Szabó Tibor eltűnése ügyében.

A kórházban ápolt fiatalember 2024. február 20-án 15 óra körül Budapesten, a Fiumei úton lévő egészségügyi intézményből engedély nélkül távozott, győri lakóhelyére nem érkezett meg, eltűnése óta életjelet nem adott magáról, tartózkodási helye ismeretlen.

Szabó Tibor személyleírása: körülbelül 175-185 cm testmagasságú, vékony testalkatú, rövid barna haja és zöld szeme van, körszakállt illetve borostát visel. Felkarján kígyószerű tetoválás látható. Jobb szeme felett fehér színű sebtapasz, eltűnésekor egyik karjában branül volt.

Eltűnésekor viselt ruházata: fekete színű felső, zöld-fehér felirattal.

A rendőrség weboldalán tette közzé a férfi fotóját. Nézze meg ITT>>

A Győri Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfi tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, hívja a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon. Valamint névtelenség megőrzése mellett bejelentést tehetnek az ingyenesen hívható 06-80-555-111 telefontanú, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában