Keresik a tettest

2024.01.16. 17:59

Filmekbe illően dolgozott a tolvaj - A győri filharmonikusok értékes vadászkürtjét lopták el Győr belvárosában

A Győri Filharmonikus Zenekar igazgatósága egy nagy értékű hangszer eltulajdonítása miatt ismeretlen tettes ellen tett feljelentést a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányságon - közölte portálunkkal a Győri Filharmonikus Zenekar sajtóreferense.

Kisalföld.hu

Felvételünkön a Győri Filharmonikus Zenekar. Fotó: Mekli Zoltán

Fotó: MEKLI ZOLTAN

A Győri Filharmonikus Zenekar igazgatósága egy nagy értékű hangszer eltulajdonítása miatt ismeretlen tettes ellen tett feljelentést a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányságon.

Az ismeretlen személyazonosságú illető január 15-én a zenekar Győr-Sopron vonalon koncertre induló autóbuszának alsó tárolójából, még az Árpád úti (Rába Hotel előtti autóbusz megállóban való) kiállás alatt - 16:05 és 16:15 óra között - eltulajdonított egy, a társulat tulajdonában lévő nagy értékű hangszert.

A jogtalanul elvitt Schmidt dupla vadászkürtöt a zenekar 2021. január 6-án vásárolta, a hangszer gyári száma: 20090. A busz 16.15 órakor indult el a győri belvárosból, a jármű rendszáma: NCU-772.

Amennyiben Önnek bármilyen olyan információja van, mely előbbre viszi a sikeres nyomozást, kérjük jelezze a Győri Filharmonikus Zenekar igazgatóságának ([email protected]) vagy a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság felé! Együttműködését köszönjük! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában