Keresik a Volvo sofőrjét

2023.12.17. 08:27

Két autó visszapillantó tükre találkozott Töltéstaván

Kisalföld.hu

Forrás: Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Közlekedési baleset történt december 2-án 18 óra körül Töltéstaván, a Petőfi utcában, amelyben egy zöld színű Citroen, illetve egy fekete színű Mazda típusú személygépkocsi – visszapillantó tükreikkel – összeütközött - írta közleményében a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Az eset helyszínén, a 81-es számú főútvonal felől a Sági út irányába - a balesetben érintett Mazda gépjármű mögött – haladt egy fekete színű Volvo combi típusú személygépkocsi, amelynek ismeretlen sofőrje vélhetően látta a balesetet.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a Volvo gépjárművel közlekedő személy, illetve további tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, a 9024 Győr Szövetség utca 17. szám alatt, vagy a 96/520-092 illetve a 96/520-094-es telefonszámok valamelyikén. Bejelentés tehető továbbá az ingyenesen hívható 112-es segélyhívó számon is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában