Tanúkat keres a rendőrség

2023.12.13. 09:00

Anyagi kárt okoztak, majd elhajtottak a sofőrök Győrben

Kisalföld.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint, 2023. december 9-én 19 óra 21 óra 30 perc között Győrben, a Kossuth Lajos utca 104. szám előtt ismeretlen személy közlekedett kistehergépkocsijával. Feltehetően figyelmetlenség miatt, tolatásakor a jármű hátuljával neki ütközött az ott szabályosan várakozó Volkswagen 6R típusú személygépkocsi bal első ajtajának. A balesetet követően az ismereten személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett

2023. december 10-én 6 óra 20 perc körül Győrben, Szent Imre út 108. szám előtt ismeretlen személy a Szauter út felől a Pannónia utca irányába közlekedett autójával. A sofőr feltehetően relatív gyorshajtásának betudhatóan a havas-latyakos úttesten elveszítette uralmát jármű felett, és az úttestről jobbra letért. Nekiütközött az útpadkán kihelyezett három darab műanyag szemetes kukának, és kettő közúti jelzőtáblának, végül egy villanyoszlopnak csapódva állt meg. A balesetet követően az ismereten személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 96/520-092 illetve a 96/520-094-es telefonszám valamelyikén. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában