Férfi kézilabda

2024.05.28. 09:01

Újabb két játékos igazolását jelentette be a Győri ETO UNI

Nyártól a Győri ETO-UNI FKC-ben folytatja pályafutását a korábbi válogatott Balogh Zsolt, valamint Dely Márton.

Kisalföld.hu

Dely Márton (balra) és Balogh Zsolt Győrben folytatja pályafutását.

Újabb két játékos érkezését jelentette be a Győri ETO-UNI FKC, mely megnyerte a férfi kézilabda NB I/B-t, ennek köszönhetően a következő szezonban már az élvonalban szerepel.

„A következő szezonra olyan csapat kialakítása a cél, amely a bennmaradás mellett stabil tagja lesz a férfi NB I-nek. Ennek elengedhetetlen alapja, hogy a fiatal játékosokat már rutinnal rendelkező sportolók segítsék. Örömmel jelentem be, hogy jobbátlövő poszton csatlakozik a Győri ETO-UNI FKC együtteséhez a korábbi magyar válogatott Balogh Zsolt a Ferencvárostól, valamint a fiatal tehetség, Dely Márton a NEKA-tól. Bízom benne, hogy a két sportoló rendkívül jól kiegészítik majd egymást a pályán és azon kívül is. Örülök, hogy Győrt választották új csapatuknak” – nyilatkozta Uhlig Rita, a Győri ETO-UNI FKC Kft. ügyvezetője.

„Mikor megkeresett a győri klub, nem gondolkoztam sokat, tetszik a tudatos építkezés, látom a jövőképet, szívesen veszek részt ebben a projektben. Sok fiatal tehetséges játékos van a csapatban, nekünk idősebbeknek az is feladatunk lesz a jövőben, hogy az ő útjukat is egyengessük. Célunk nem lehet más, mint a legmagasabb osztályban való tagságunk megőrzése hosszú távon. Már várom, hogy elkezdjük a közös munkát az új csapattal” – mondta Balogh Zsolt.

„Kilenc nagyszerű NEKA-n töltött év után új kihívásokra és impulzusokra vágytam a karrieremben. Így nagyon örültem, mikor megkerestek a győri klub képviselői. Úgy gondolom, az ETO nagyon szimpatikus és ambíciózus csapat, ahol lehetőségem lesz tanulni és fejlődni. Remélem sok közös sikerben lesz részünk és már alig várom, hogy nyártól elkezdhessük a közös munkát” – nyilatkozta Dely Márton.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában