Több mint egy hónapja nem adott életjelet

2023.11.21. 07:03

Ön látta Lorenzót? 16 éves fiút keresnek a győri rendőrök

A 16 éves fiú megtalálása érdekében a győri rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

Kisalföld.hu

Fotóillusztráció: MW-archívum

Fotó: Kozma István

A Győri Rendőrkapitányság eljárást folytat Lakatos Lorenzó eltűnése ügyében.

A fiatalember 2023. október 12-én gondozási helyéről engedély nélkül ismeretlen helyre távozott, azóta nem jelentkezett, életjelet nem ad magáról. A felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre - közölte a rendőrség.

Lakatos Lorenzó körülbelül 175 cm magas, vékony testalkatú, szeme és haja sötétbarna színű, kreol bőrű. Eltűnésekor fekete felsőt, kék farmernadrágot, fehér mintás edzőcipőt viselt. Fotót az eltűnt fiatalról ide kattintva nézhetnek.

A Győri Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható fiatal fiú tartózkodási helyéről információval rendelkezik, hívja a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon.Valamint névtelenség megőrzése mellett bejelentést tehetnek továbbá az ingyenesen hívható 06-80-555-111 telefontanú, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában