Körözés

2023.08.08. 11:03

Teherautó törte le a sorompórudat Mosonszentmiklóson - fotó

A sofőr elhajtott a helyszínről.

Kisalföld.hu

A győri rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy tehergépkocsi ismeretlen sofőrjének beazonosítása érdekében.

A Győri Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetése miatt egy ismeretlen gépjárművezető ellen - közölte honlapján a rendőrség kedden.

Mosonszentmiklóson, a Radnóti Miklós utcában, a Béke utca felől a Vasút sor irányába közlekedett egy ismeretlen – feltehetően sárga színű, szerb honosságú – ponyvás tehergépkocsival annak ismeretlen sofőrje augusztus 2-án 13 óra 50 perc körül. A járművel egy vasúti átjáróhoz érve oda úgy hajtott be, hogy figyelmen kívül hagyta a fénysorompó tilos (piros) jelzését, és a mozgásban lévő csapórúdnak ütközött, amely ennek hatására letörött.

A balesetet követően az ismeretlen személy a tehergépkocsival a helyszínről bejelentés, illetve adatai hátra hagyása nélkül hajtott el.

A fenti bűncselekmény elkövetőjének azonosítása, illetve az eset körülményeinek tisztázása érdekében tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, a 9024 Győr Szövetség utca 17. szám alatt, vagy a 96/520-092 illetve a 96/520-094-es telefonszámok valamelyikén. Bejelentés tehető továbbá az ingyenesen hívható 112-es segélyhívó számon is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában