Cserbenhagyás

2023.08.25. 13:24

A szakállas kerékpáros férfi hátulról ütközött bringás társának - Sérüléssel zárult a baleset Nyúlon - fotók

A győri rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy kétkerekűvel közlekedő ismeretlen férfi beazonosítása érdekében.

Kisalföld.hu

A felvételen látható férfit keresi a rendőrség segítségnyújtás elmulasztása miatt. Fotó: Police.hu

A Győri Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat segítségnyújtás elmulasztásának bűntette elkövetése miatt egy ismeretlen kerékpárt, vagy elektromos meghajtású kerékpárt vezető férfi ellen - közölte a rendőrség.

A nyomozás adatai szerint Nyúlon, a Kossuth utcában található gyalogos és kerékpáros úton biciklizett – társával – egy 45 éves férfi 2023. augusztus 19-én 11 óra körül. Haladása során egy mellette kerékpárral, vagy elektromos meghajtású kerékpárral elhaladni szándékozó ismeretlen személy hátulról nekiütközött, amelynek következtében a baleset mindkét résztvevője elesett, a vétlen 45 éves jármű vezetője megsérült.

Fotó: Police.hu

A balesetet okozó ismeretlen férfi a helyszínről segítségnyújtás, illetve adatai hátra hagyása nélkül hajtott el.

A fenti bűncselekmény elkövetőjének azonosítása, illetve az eset körülményeinek tisztázása érdekében tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, a 9024 Győr Szövetség utca 17. szám alatt, vagy a 96/520-092 illetve a 96/520-094-es telefonszámok valamelyikén. Bejelentés tehető továbbá az ingyenesen hívható 112-es segélyhívó számon is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában