Kék hírek

2023.05.08. 09:07

Egy soproni benzinkúton otthagyott pénztárcából több mint 200 ezer forintot vettek ki az alkalmazottak

Egy soproni benzinkúton felejtett pénztárcát eltulajdonítottak a tettesek, a tárcából 216.000 forintot vettek ki - írta közleményében a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség.

kisalfold.hu

Illusztráció -

Forrás: Pixabay

Tavaly decemberben egy férfi egy soproni benzinkúton felejtette a pénztárcáját. Azt egy másik vásárló megtalálta és átadta a benzinkúton dolgozóknak. Három alkalmazott azt kamerán kívül, az öltözőbe vitte, majd a tárcában megtalálható 216.000 forintot egymás között egyenlően elosztották.

Az ügyészség a három gyanúsítottal szemben az eljárást közvetítői eljárás miatt felfüggesztette. Ketten a közvetítői eljárásban részt vettek, köztük és a sértett között megállapodás született, így az eljárást az ügyészség a két elkövetővel szemben megszüntette.

A vádlott kivonta magát az eljárás alól, így közte és a sértett között megállapodás nem született, ezért vele szemben az eljárás folytatódott, melynek során az ügyészség vádat emelt vele szemben. A kár megtérült, mivel azt a három elkövető közösen megtérítette a sértettnek. Az ügyben az érdemi döntést várhatóan a Soproni Járásbíróság fogja meghozni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában