Jó ügyet szolgálnak

2022.11.03. 12:44

Rendőrségi akcióhoz csatlakozik az Audi-ETO két sztárja pénteken Győrben

Péntek délelőtt 10-11 óráig Győrben, a Baross Gábor út 21. szám alatt, a Tourinform Látogatóközpontnál találkozhatnak a Győri Audi ETO KC két játékosával, akik a rendőrök munkáját segítik majd egy országos közlekedésbiztonsági kampányban.

kisalfold.hu

Fodor Csenge is ott lesz a pénteki győri rendezvényen. Fotó: Nagy Gábor

A magyar női kézilabda válogatott balszélsője, a kétszeres Bajnokok Ligája győztes és háromszoros magyar bajnok, Fodor Csenge és a Magyar Kupa győztes fiatal balátlövő, Ogonovszky Eszter a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Megyei Baleset-megelőzési Bizottság szakembereivel együtt várják az érdeklődőket.

Az Országos Rendőr-főkapitányság - Országos Baleset-megelőzési Bizottságának Látni és Látszani nevű országos akciója idén 2022. október 17-én kezdődött és december 4-ig tart, amely a balesetmentes közlekedés érdekében az őszi-téli időjárás okozta vezetésbiztonsági kihívásokra hívja fel a figyelmet. A kampány kiterjed a kerékpárral közlekedőkre is.

A győri program keretében 2022. november 4-én, a Belvárosba látogatók a közlekedésre vonatkozó jó tanácsokat és a készlet erejéig láthatóságot elősegítő közlekedésbiztonsági eszközöket – fényvisszaverő mellényeket, karpántokat, kerékpáros prizma, lámpaszett– vehetnek át a játékosoktól és az egyenruhásoktól - közölte a rendőrség a közösségi médiában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában