Baleset

2022.10.20. 15:35

Kamionba hajtott egy furgon az M1-esen Mosonszentmiklósnál, helikopter érkezett a helyszínre - Félpályán megindulhat a forgalom

A szlovák rendszámú kisteherautó 30 éves sofőrje súlyosan megsérült.

kisalfold.hu

16.50 - A szlovák rendszámú kisteherautó 30 éves sofőrje súlyosan megsérült. A mentőszolgálat munkatársai küzdöttek az életéért, végül súlyos életveszélyes állapotban szállították kórházba. A sztrádán fél pályán megindult a forgalom.

16.30 - Információnk szerint a sztrádán kisebb dugó alakult ki, majd egy araszoló kamionba hátulról belehajtott egy furgon. A kisteherautó sofőrje súlyosan megsérült, hozzá a helyszínre mentőhelikopter érkezett. A mentőszolgálat munkatársai jelenleg is küzdenek az életéért.

15.54 - Kisteherautó rohant bele egy kamionba az M1-es autópályán a 140-es és 141-es kilométer között, Mosonszentmiklós térségében.

A lébényi és győri hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést.

Az egységek egy embert kiemeltek az egyik járműből és átadták a mentőknek.

Az érintett sztrádaszakaszt teljes szélességében lezárták.

Az Útinform információi szerint a kisteherautó az álló kocsisorba rohant bele.

15.08 - Kisteherautó és személyautó ütközött össze az M1-es autópályán, a 158-as kilométernél, Mosonmagyaróvár térségében, a határ felé vezető oldalon.

A lébényi hivatásos tűzoltók áramtalanították az egyik járművet.

Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra lehet számítani.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában