Frissített hír

2022.08.01. 11:06

Lezárták a Petőfi hidat Győrben - beszakadt a dilatációs szerkezet a belvárosi oldalon

kisalfold.hu

Fotó: Csapó Balázs

15.55 - A gyalogos és kerékpáros forgalom zavartalanul haladhat

"A Petőfi-híd belvárosi oldalán az acél és vasbetonhidak kapcsolódásánál beszakadt a dilatációs szerkezet, melyet cserélnünk kell. Mától vasárnap estig a kivitelezés idejére és az alkalmazott anyagok kötési idejéig a hidat zárva tartjuk az autós forgalom elől. A gyalogos és kerékpáros forgalom zavartalanul haladhat" - tudtuk meg Máthé-Tóth Pétertől, a Győri Útkezelő Szervezet vezetőjétől.

A Rába folyó keresztezése a Rába Kettős hídon, a Zechmeister utca – Rába Kettős híd – Ráth Mátyás tér – Kossuth Lajos utca – Dr. Róth Emil utca útvonalon javasolt a munkavégzés idején.

Korábban

Olvasónk hívta fel rá a figyelmet, hogy a Petőfi híd nem használható az autósok számára.

A Kisalföld információi szerint, a híd dilatációját javítják. Úgy tudjuk, hogy a hidat hétfő reggel 9 órától, 7-én vasárnap estig tartják zárva.

Megkerestük az Útkezelőt, amint válaszolnak, frissítjük cikkünket.

Forrás: Csapó Balázs

Frissítés: Gősy Gábor, a győri útkezelő útügyi- és hídügyi főtanácsosa megerősítette információinkat: a híd dilatációját javítják, ezért a terv szerint vasárnap estig lesz lezárva Győrben a Petőfi híd. Az útfelület kátyús, ideje rendbe hozni, fogalmazott lapunknak a szakember.

A Győri Útkezelő tájékoztatása szerint, Petőfi híd középső dilatációjának cseréje történik. Azt javasolják, hogy a munkavégzés ideje alatt, a Rába Kettős hídon, a Zechmeister utca – Rába Kettős híd – Ráth Mátyás tér – Kossuth Lajos utca – Dr. Róth Emil utca útvonalon kerüljenek az autósok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában