kékfény

2021.11.28. 11:26

Figyelem! Baleset miatt nem jártak a vonatok Győr és Veszprém között, egyelőre jelentősek a késések a bakonyi vonalon

Szerencsére senki nem sérült meg a karambolban.

kisalfold.hu

13.54 – Megindulhatott a forgalom, de egyelőre késésekkel kell számolni

Fél tizenkettőre befejeződött a délelőtt, Eplény és Veszprém között történt baleset helyszínelése, így ismét közlekedhetnek a vonatok ezen a szakaszon. A késések fokozatosan csökkennek, a menetrend szerinti közlekedés kora délután helyreállhat a Győr-Veszprém vonalon – közölte a Mávinform.

Vasárnap, 11.28

Baleset miatt nem járnak a vonatok Veszprém és Eplény között, emiatt a Győr-Veszprém vonalon késések lehetnek – írta a Mávinform vasárnap délelőtt a Facebook-oldalán.

A tájékoztatás szerint egy Veszprémből Győrbe tartó vonat autóval ütközött a két település között. A balesetben senki sem sérült meg – tették hozzá.

A balesetkor a fény- és félsorompó jól működött – írták. Az érintett szakaszon a helyszínelés és a műszaki mentés végéig – várhatóan kora délutánig – szünetel a vonatforgalom, emiatt pótlóbuszt rendelt a vasúttársaság. A Győr-Veszprém vonalon hosszabb eljutási időre kell számítani – közölte a Mávinform.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában